Başkan Eryılmaz yıkım alanında incelemede bulundu

• 25 Nisan 2022
Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, eski Askerlik Şubesi’nin binasının yıkımının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz,  ilçenin merkezinde bulunan ve vatandaşların ucube bina diye andığı eski Askerlik Şubesi’nin (Belbir) binasının yıkımının yapıldığı alanda incelemelerde bulundu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Refik Eryılmaz, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, “Yıllarca bekledik, sabrettik ve halkça kazandık. Bugün yıkımında sona geldiğimiz eski Askerlik Şubesi’nin etrafındaki çarşı esnafını ziyaret ettik. Yıkım esnasında çıkan toz ve gürültü için bölge esnafından ve vatandaşlardan affımızı istedik,” dedi.