Beylikdüzü’nde Kalp Sağlığı Haftası etkinliklerle karşılandı

• 25 Nisan 2022
Beylikdüzü Belediyesi, Medicana International İstanbul Hastanesi ve Okyanus Koleji işbirliğiyle Kalp Sağlığı Haftası kapsamında etkinlik düzenledi.

Beylikdüzü Belediyesi, kalp hastalıkları için farkındalık oluşturmak amacıyla Medicana International İstanbul Hastanesi ve Okyanus Koleji işbirliğiyle etkinlik düzenledi. Etkinlikte çuval, parkur ve halat çekme yarışları, sandalye kapmaca, balon patlatma oyunları gibi birçok aktivite gerçekleştirildi. Okyanus Koleji’nin beden eğitimi öğretmenleri eşliğinde yapılan yarışmalara ilgi yoğun oldu. Medicana International İstanbul Hastanesi doktorlarından oluşan uzman kadro da kalp sağlığına yönelik söyleşi düzenledi.