Burhaniye Belediyesi’nde 23 Nisan geleneği sürdürüldü

• 25 Nisan 2022
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında makamını ortaokul öğrencisi Göksu Danışmaz’a devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı’nda Burhaniye Belediye Başkanlığı makamına Şehit Ahmet Çelik Ortaokulu Öğrencisi Göksu Danışmaz oturdu. Belediyenin çalışmaları hakkında Ali Kemal Deveciler’den bilgi alan Danışmaz, birim müdürlerini çağırarak ilçedeki eksikliklerle ilgili talimat verdi. Göksu Danışmaz, makamda yaptığı açıklamada özellikle sokak hayvanları ve çocuklar için parkların çoğaltılmasını istedi. Başkan Ali Kemal Deveciler’le sohbet eden Danışmaz, belediye başkanlığının güzel olduğunu fakat İngilizce öğretmeni olmak istediğini belirtti. Başkan Deveciler, Danışmaz’a derslerinde başarılar diledi.