Çaycuma’da 23 Nisan coşkusu

• 25 Nisan 2022
Çaycuma Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Çaycumalılar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı resmî törenlerin yanı sıra Çaycuma Belediyesi’nin ve bazı sivil toplum kuruluşlarının düzenlediği şenliklerle kutladı. Kutlamalar gün boyu devam etti. Kutlamalara Çaycuma Kent Konseyi, TEMA Çaycuma İlçe Temsilciliği, TEGV Ayten- Maksut Çavdar Çaycuma Öğrenim Birimi, Anneler Derneği Çaycuma Şubesi ve Yardımseverler Derneği Çaycuma Şubesi de destek verdi. Çaycuma Belediyesi Zübeyde Hanım Çok Dilli Çocuk Yuvası öğrencilerinin İngilizce, Almanca şarkı ve şiir dinletilerinin, müzikli ront gösterilerinin sergilediği kutlamalarda çocuklara, keçe sanatı, kokulu taş boyama teknikleri de öğretildi. Çocuklar, yüz-parmak boyama gibi etkinliklerle gün boyu eğlenceli zaman geçirdi.