Çaycuma Belediyesi Bisiklet Şenliği düzenliyor

• 25 Nisan 2022

“Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliğinin programı belli oldu. Bu yıl “Spor ve Barış Kenti Çaycuma” başlığıyla altıncısı düzenlenecek buluşmada Bisiklet ve Motosiklet Şenliği de yer alacak. Bartın, Karabük, Ereğli, Zonguldak, Düzce ve Sakarya’dan gelecek bisiklet ve motosiklet gönüllüleri, ülkenin kişi başına en uzun bisiklet yolu düşen ilçesi Çaycuma’da bir araya gelecek. 7-8 Mayıs’ta yapılacak şenlik için Çaycuma SEKA Sosyal Tesisleri’ndeki alanda kamp kurulacak. Kamp alanında yemek, duş, tuvalet, elektrik ve bisikletler için korumalı bölge ihtiyaçları karşılanacak.