Çiğli Belediyesi 23 Nisan Çocuk Festivali’ne ev sahipliği yaptı

• 25 Nisan 2022

Çiğli Belediyesi’nin öncülüğünde, Eğitim Gönüllüleri ve İzmir Koruyucu Aile Derneği’nin (İZKAD) katkılarıyla 23 Nisan Çocuk Festivali düzenlendi. İki gün süren festivalde kaydırak ve zıpzıp gibi çocuk oyunları, çocuk tiyatroları, palyaço ve masal kahramanlarının gösterileri, resim, seramik ve ebru atölyeleri, çocuk kitabı yazarlarıyla buluşma etkinliği yer aldı. Yeteneklerini sergilemek isteyen çocuklar için sahne kuruldu. Festival alanına gelen tüm çocuklara pamuk şeker ve mısır ikram edildi.