Edremit Çocuk Meclisi 23 Nisan’da toplandı

• 25 Nisan 2022
Edremit Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Küçük Bireyler, Büyük Fikirler” temalı 6. Edremit Çocuk Meclisi toplandı.

Edremit Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği “Küçük Bireyler, Büyük Fikirler” temalı 6. Edremit Çocuk Meclisi toplantısına 38 öğrenci katıldı. Çocuk Meclisi’nin toplantısını açan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, yerini Çocuk Meclisi Başkanı Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulu öğrencisi Doğa Kula’ya bıraktı. Divan Kâtibi üyeliklerini Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Ortaokulu’ndan Doruk Eymen Çetin, Fatih İmam Hatip Ortaokulu’ndan Sümeyye Çubukçu, Remzi Molvalıoğlu Ortaokulu’ndan Betül Boyraz, Kerem Bakır üstlendi. Edremit Çocuk Meclisi Başkanı Doğa Kula, toplantıyı açtı. Toplantıda gündem maddeleri konuşuldu. Ardından söz alan öğrenciler istek, talep ve önerilerini iletti.