Gıda fiyatlarındaki artış Mezitli Belediyesi’ni harekete geçirdi

• 25 Nisan 2022
Mezitli Belediyesi, gıda fiyatlarındaki artış nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için harekete geçti.

Tarımsal alanda üretim yapan vatandaşlara verdiği destekle öne çıkan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, gıda fiyatlarındaki artış nedeniyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için kolları sıvadı. Mezitli’nin farklı bölgelerinde belediyeye ait boş alanlarda tarımsal üretim yapılacak ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar uygulamadan ücretsiz yararlanacak. Uygulama, Mezitli Belediyesi Çocuk Hobi Bahçesi’nin yanındaki bir dönümlük alanda başladı. Belediye çalışanları, domates, biber, patlıcan, salatalık, kabak, roka, maydanoz nane gibi sebze ve yeşilliklerin dikildiği bir bahçe oluşturdu. Sulaması ve bakım işlemi belediye çalışanları tarafından yapılacak.