Kadın Emek Pazarı vatandaşlarla buluşuyor

• 25 Nisan 2022
Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarı, vatandaşlarla buluşuyor.

Kırşehir Belediyesi Kadın Emek Pazarı için başvurular 22 Nisan’da sona erdi. Pazarda dükkânlar ücretsiz tahsis edilecek. Kadın Emek Pazarı, vatandaşlarla bir kez daha buluşacak. Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Bilindiği üzere toplumsal yaşamımızda kadın-erkek eşitliği temel bir haktır. Kadınların erkeklerle sadece kâğıt üzerinde değil, toplumsal yaşamın her alanında eşit hak ve fırsatlara sahip olmasını, eşit muamele görmesini önemsiyoruz. Sosyo-ekonomik kalkınmanın ön koşulunun kadın emeğinden geçtiğinin bilinciyle Kadın Emek Pazarı’nın tüm emekçi kadınlara ve Kırşehir halkına hayırlı olmasını diliyorum,” dedi.