Kartal Belediyesi girişimci kadınları desteklemeye devam ediyor

• 25 Nisan 2022

Kartal’da kadın çalışmalarını ve dayanışmasını artırmak, kadınları sosyal ve ekonomik açıdan güçlendirmek amacıyla önemli projeleri ve çalışmaları hayata geçiren Kartal Belediyesi, kadınlara destek olabilmek için ürün geliştirme eğitimleri düzenliyor. Kartallı kadınlar için daha kapsamlı sosyal ve ekonomik kent politikaları geliştirebilmek için Başkan Gökhan Yüksel’in talimatları doğrultusunda Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nü kuran Kartal Belediyesi, kadınlara yönelik çalışmalarına devam ediyor. Kadınların el emeği ürünlerini satabileceği “Satış Kulübeleri” projesini yakın zamanda hayata geçirerek üretici kadınlara önemli bir fırsat sunan Kartal Belediyesi, Kartal’da yaşayan girişimci kadınlara yönelik bir eğitim programı da düzenledi.