Kartal Belediyesi’nden 23 Nisan’da anlamlı sergi

• 25 Nisan 2022
Kartal Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında “Her Çocuk Düş Kurar” adlı sergiye ev sahipliği yaptı.

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Her Çocuk Düş Kurar” adlı uluslararası resim sergisi belediyenin fuaye alanında açıldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin ilki olan resim sergisi büyük bir coşkuyla açıldı. Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören 70 çocuğun ve yurtdışında yaşayan 26 çocuğun 23 Nisan resimleri beğeniye sunuldu. Sergide 96 eser yer aldı. Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra Amerika, İngiltere, Fransa, Almanya, Avusturya, Danimarka, Sırbistan, Özbekistan ve Tacikistan’da yaşayan çocuklar da sergiye resimleriyle renk kattı. Çocukların hayallerinde kurduğu dünyayı resmettiği çalışmalar beğeni topladı.