Kızılay Kadın Başkanlığı Dayanışma Kermesi hazırlıkları başladı

• 25 Nisan 2022
Atakum Belediyesi, Kızılay Kadın Başkanlığı Dayanışma Kermesi’nin hazırlığına başladı.

Kızılay Genel Merkezi’nin ilan ettiği 2021 Gönüllülük Yılı’nda önemli başarılara imza atarak Karadeniz bölge üçüncüsü olan Kızılay Atakum Kadın Başkanlığı, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kızılay Atakum Kadın Yönetimi, 2022 Dayanışma Yılı’nda gönüllülerle birlikte atölyelerinde ürettikleri el emeği ürünlerinin sergileneceği kermeste ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmayı amaçlıyor. Kızılay Atakum Kadın Başkanlığı, 2021 yılında ilan edilen Gönüllülük Yılı’nda önemli çalışmalara imza atarak Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık tarafından iki takdir belgesiyle ödüllendirildi. Gönüllüler, Atakum Kızılay Kadın atölyesinde giyimden hediyelik eşyaya kadar birçok el emeği ürünü hazırlıyor.