Konyaaltı’nda yangınla mücadele eğitimi verildi

• 25 Nisan 2022
Konyaaltı Belediyesi Sivil Savunma Servisi, yangınla mücadele eğitimi verdi.

Konyaaltı Belediyesi, kurum içi eğitimler kapsamında personele ve kreş öğrencilerine yönelik uygulamalı eğitimler düzenledi. Belediye hizmet binasının batısında yer alan otopark alanında gerçekleştirilen tatbikatta uzman eğitmenler, belediye personeline uygulamalı eğitim verdi. Eğitimciler, yangın sırasında yapılması gerekenleri, yangın tüplerinin türlerini ve kullanım alanlarını anlattı. Sivil Savunma Servisi’nin uygulamalı eğitimlerin bir sonraki durağı belediyeye bağlı kreşler oldu. Alanında uzman eğitmenler, kreşlerdeki tatbikatlarda çocuklara yangın sırasında yapmaları gerekenleri anlattı, olay yerinden uzaklaşarak en yakın toplanma merkezine gitmeleri konusunda bilgi verdi.