Menteşe Belediyesi yedi farklı ülkeden konuklara ev sahipliği yaptı

• 25 Nisan 2022
Menteşe Belediyesi, Equality of Opportunity in Youth Work (Gençlik Çalışmalarında Fırsat Eşitliği) projesi kapsamında yedi farklı ülkeden gelen yabancı konukları ağırladı.

Engelli bireylerin toplumsal entegrasyonunu sağlamak amacıyla 9-17 Nisan tarihleri arasında Muğla’da çalıştay düzenlendi. Çalıştay kapsamında İspanya, İtalya, Almanya, Arnavutluk, Çek Cumhuriyeti, Litvanya ve Polonya’dan gelen 28 yabancı konuk proje paydaşını Menteşe Belediyesi Atapark’ta misafir etti. Katılımcılar, Muğla Engelliler Derneği’nde engelli bireylerle buluştu. Başkan Bahattin Gümüş, “Engelli bireylerin sosyal hayatta yer alması için yapılan projelerin ve çalışmaların içinde olmaya devam edeceğiz,” dedi.