Safranbolu Belediyesi ikinci pilot çalışma ziyaretine ev sahipliği yaptı

• 25 Nisan 2022
Safranbolu Belediyesi’nde ikinci pilot çalışma ziyareti gerçekleşti.

Safranbolu Belediyesi, Yerel Yönetim Reformu 3. Aşama Projesi’nin A1.1.5 “Yerel Yönetimlerde Etkin Bir İnsan Kaynakları Yönetim Sisteminin Kurulması İçin Standartlar ve İlkelerin Geliştirilmesi” bileşeni kapsamında 1.390 belediye arasından pilot ilçe belediyesi seçilmişti. Proje kapsamında Safranbolu’da 10-11 Şubat’ta yapılan toplantının devamı 18-19 Nisan’da yapıldı.

İçişleri Bakanlığı’yla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın eş yararlanıcı olduğu ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, yerel yönetimlerde insan kaynakları yönetimini düzenleyen mevzuat çerçevesinin iyileştirilmesine yönelik çalışmalar İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 18 Nisan’da Başkan Elif Köse’nin katıldığı toplantıyla başladı, ilgili birim müdürlerinin faaliyetleriyle 19 Nisan’da sona erdi. Ankara’dan gelen ekipte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çalışma Uzmanı Nihat Gökçe, BM Kalkınma Programı (UNDP) Baş Teknik Uzmanı Prof. Dr. Hakkı Hakan Yılmaz, UNDP Proje Yöneticisi Neslihan Yumukoğlu, UNDP Proje Sorumlusu Aylin Arıkan, A.1.1.5. Faaliyeti Kıdemli Yerel Uzmanı Neslişah Aytuğ yer aldı.