Tepebaşı Belediyesi’nde anlamlı buluşma

• 25 Nisan 2022
Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’la bir araya geldi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ı, Örgütlenme ve Saha Yönetimi Bölüm Başkan Yardımcısı Arif Gürel’i, Eskişehir İl Temsilcisi Gürsel Gül’ü ve Eskişehir İl Eski Temsilcisi Ergun Mutlu’yu makamında ağırladı. Başkan Ataç, TEMA İl Temsilciliği görevine gelen Gürsel Gül’ü tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, Başkan Ataç’ın misafirlerine Tepebaşı Belediyesi Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu eserlerini gezdirmesiyle ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.