Safranbolu Belediyesi, fidan dağıttı

• 4 Nisan 2022

Safranbolu Belediyesi, Perşembe Pazarı’nda ve Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara mahlep, erik, tesbih, erik ve elma fidanı dağıttı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, 50.000 fidanın dağıtıldığı etkinliğe ilginin yoğun olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Etkinliğin ardından konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Hurma, elma, erik, mahlep, tesbih gibi çeşitli fidanları halkımıza dağıttık. Elimizdeki birkaç çeşit fidanı da ilerleyen günlerde yeniden dağıtacağız. Halkımızı fidanlarla, fidanları toprakla buluşturmaya devam edeceğiz,” dedi.