Sanatseverler Beylikdüzü’nde bir araya geldi

• 4 Nisan 2022
Beylikdüzü Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’ne özel ücretsiz olarak sahnelenen oyunlarla sanatseverleri bir araya getirdi.

Beylikdüzü Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde bir dizi etkinlik düzenledi. Etkinlikler kapsamında oyuncu kadrosu belediyenin Tiyatro Akademisi ve KÜLTÜR-SEM tiyatro kursu öğrencilerinden oluşan üç farklı oyun ücretsiz sahnelendi. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, oyunlara gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı. Başkan Çalık,  “Beylikdüzü’nde sanatın ve sanatçının yanında olmaya gayret ettik. Sanatı desteklemek için çalışmaya devam edeceğiz. Dilerim, salonlar hep böyle dolu olsun ve perdeler hiç kapanmasın,” dedi.