Işık: “İlklere imza atmak istiyoruz”

• 16 Mayıs 2022
İğneada Belediyesi Başkanı Tahir Işık Belediye Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
TAHİR IŞIK
: Liman mücavir alanına kanalizasyon hattı yaptık. Hanımeli Kültür ve Sanat Meydanı’nı, düğün salonunu, park ve bahçeleri düzenledik, peyzaj çalışması yaptık. İçme suyu ve arıtma tesisi çalışmalarını tamamladık. Sokak hayvanlarını aşıladık, kısırlaştırdık. Pandemi döneminde vatandaşların yanında olduk, ihtiyaçlarını karşıladık.

Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
TAHİR IŞIK:
Kısıtlı kaynaklarla maksimum hizmeti vermek amacıyla çalışıyoruz. Kurumsal gelişimde yolun başındayız. Hedefimiz, iyi uygulama örnekleriyle ilklere imza atmak. Gelişimde sürekliliği ve kaliteyi ön planda tutuyoruz. Beldemizde yaşayan vatandaşlara ve beldemize gelen misafirlere İğneada’nın misyonuna ve vizyonuna yakışan şekilde hizmet vermeye, altyapı çalışmalarına önem vermeye, vatandaş odaklı belediyeciliğe, turizm faaliyetlerine devam edeceğiz.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
TAHİR IŞIK:
Herhangi bir siyasi engellemeyle karşılaşmadık.