“20. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması” için başvurular başladı

• 16 Mayıs 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi’nin düzenlediği “20. Geleneksel Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması” için başvurular başladı.

Türkiye’nin en prestijli çocuk resim yarışmaları arasında gösterilen “Ahmet Yeşil Çocuk Resim Yarışması” bu yıl “Hayalimdeki Çevre” temasıyla düzenlenecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çocukları yarışmaya katılmaya davet etti. Hayata geçirdiği sanatsal projelerle Mersin’de kültürel hareketliliği sağlayan Yenişehir Belediyesi, dünyaca ünlü Mersinli ressam Ahmet Yeşil’in adını taşıyan yarışmanın ana destekçisi olarak bu yıl da minik ressamları buluşturacak. 6-8, 9-11 ve 12-15 yaş kategorilerinde 4 Haziran Cumartesi günü 11:00-12:30 saatleri arasında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak resim yarışması için son başvuru tarihi 1 Haziran Çarşamba. Yarışmada çocukların kullanacağı tüm malzemeler de Yenişehir Belediyesi tarafından temin edilecek.