Atakum Belediyesi “Ata toprağı” Selanik’ten yola çıktı

• 16 Mayıs 2022

Atakum Belediyesi’nin destek olduğu projeyle Yunanistan Gümülcine’den Atatürk’ün Selanik’te doğduğu evden alınan toprakla yola çıkan bisiklet grubu, İpsala sınır kapısından Türkiye’ye giriş yaptı. Sporcular, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Atakum’da olacak. Proje, CHP Balkan Masası’nın organize ettiği “Gençlik Geleceğimizdir” değişim programı dahilinde hayata geçirildi. Başkan Cemil Deveci, “Gençler bu yolculukla hem Ata toprağını hem de barış ve kardeşliği Atakum’a taşıyor. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sporcularımızı Atakum’da büyük bir coşkuyla karşılayacağız. Sporcularımıza iyi yolculuklar diliyorum,” dedi.