Bandırma Belediyesi sosyal yardım çalışmalarını arttırdı

• 16 Mayıs 2022

Bandırma Belediyesi hem kurumsal gücüyle hem de işbirliği yaptığı kurumlar, kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla birçok projeyi hayata geçirdi. Pandemi sonrasında yaşanan ekonomik kriz nedeniyle hayatları daha da zorlaşan vatandaşların yoğun talebiyle sosyal yardım çalışmaları artırıldı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün ve muhtarların tespit ettiği, belediyeye bizzat başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardım paketleri ulaştırıldı. Başkan Tolga Tosun, “İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlara elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz,” dedi. Başkan Tosun, çalışmalarının devam edeceğini belirtti.