Bayraklı Belediyesi yüzme kursu kayıtları başlıyor

• 16 Mayıs 2022
Bayraklı Belediyesi, her yıl yüzlerce çocuğun faydalandığı yüzme kursları için kayıtları 9 Mayıs’ta başlattı.

iyesi, her yıl yüzlerce çocuğun faydalandığı yüzme kursları için kayıtları 9 Mayıs’ta başlattı. “Bayraklı’da Yüzme Bilmeyen Kalmayacak” sloganıyla açılacak kurslardan 5-16 yaş arasındaki çocuklar faydalanacak. Başkan Serdar Sandal, “Çocukların yaz aylarında keyifli ve kaliteli vakit geçirebilmesi için başlatacağımız kurslara tüm çocukları bekliyoruz,” dedi. Bayraklı Yüzme Havuzu’ndaki kurslardan 24 farklı mahalleden 6-15 yaş arasındaki çocuklar yararlanacak. Kurs boyunca uzman eğitmenler ve cankurtaranlar çocuklara eşlik edecek. Kayıt için detaylı bilgi 371 23 00 numaralı telefondan alınabilecek.