Bozüyük Belediyesi Sanatevi açıldı

• 16 Mayıs 2022

Bozüyük Belediyesi bir ilke imza attı. Prof. Dr. Emel Bozkaya’nın hibe olarak belediyeye tahsis ettiği tarihî bina, çocuklar ve özel çocuklar için sanatevine dönüştürüldü. Binanın alt katı özel çocuklar için Gülümse Kafe olarak kullanılıyor. Üst katlarda hayal, üretim, fikir, kitap, anlatı ve müzik evi gibi derslikler yer alıyor. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, “Belediyeler sadece yol ve asfalt için değil, çocukların geleceği ve mutluluğu için de çalışmalıdır. Sanatevi çocuklara armağan olsun,” dedi.