Burdur’da Anneler Günü’nde anlamlı etkinlik

• 16 Mayıs 2022
Burdur Belediyesi, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında kadınlar matinesi düzenledi.

Burdur Belediyesi Cumhuriyet Yaşam Merkezi’nde düzenlenen kadınlar matinesinde Nurcan Altınok sahne aldı. Programda konuşan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz  “Sekiz yıldır görev yapıyoruz. Burdur’un her alanında sizlere hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugünkü etkinlik bizim için çok kıymetli. Sizleri eğlendirmeye çalışıyor, sizlerle birlikte oluyoruz. Biz, eğitimin evde başladığını biliyoruz. İyi bir annenin elinde yetişen bir evladın vatanına, milletine, ülkesine, insana, doğaya, kısacası hiç kimseye ihanet etmeye şansı yok. Beni yetiştiren sevgili annem başta olmak üzere bugün bu salonda olan, olamayan, gelmek isteyip de gelemeyen tüm anneleri ellerinden öpüyorum. Anneler Günü’nü bir kez daha kutlarım. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum,” dedi.