Çağlak Festivali’nin 563’üncüsü başlıyor

• 16 Mayıs 2022
Akhisar Belediyesi, 563. Akhisar Çağlak Festivali’ni başlatıyor.

563. Akhisar Çağlak Festivali, 23 Mayıs Pazartesi günü konser ve etkinliklerle başlıyor. Türkiye’nin en köklü festivalleri arasında yer alan ve UNESCO’nun Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi’nde bulunan Akhisar Çağlak Festivali için çalışmalar tamamlandı. Festival, 23-29 Mayıs tarihleri arasında Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Gölet Alanı’nda düzenlenecek. Festivalin sürprizleri arasında arabesk-pop müziğin efsane isimlerinden Kibariye, pop sanatçısı Derya Uluğ, rock müzik grubu Gripin, Metin Özülkü orkestrası eşliğinde Eda Özülkü, Jale, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın’ın yer alıyor. Akhisar Çağlak Festivali’nin detaylarını basın mensuplarıyla paylaşan Başkan Besim Dutlulu, pandemi nedeniyle iki yıldır yapılamayan festivalin bu yıl oldukça güzel geçeceğini belirtti.