Engelli öğrencilere çim eğitimi verildi

• 16 Mayıs 2022
Konyaaltı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, Hayatpark’ta düzenlediği etkinlikle engelli öğrencilere çim ekimi öncesinde, sonrasında ve devamında yapılacak işlemleri uzmanlar eşliğinde uygulamalı bir şekilde öğretti.

Konyaaltı Belediyesi düzenlediği etkinliklerle öğrencilere fidan, süs bitkisi dikimi ve çim ekimi konusunda eğitimler vermeye devam ediyor. Hayatpark’taki etkinlikte belediyenin uzman ekipleri, engelli öğrencilere çim ekimi sürecini anlattı. Eğitimin ardından öğrenciler çim ekti. Bu sayede öğrenciler hem eğlendi hem de çim ekmeyi öğrenmenin mutluluğunu yaşadı. Parkların yaz dönemine hazırlanması için çalışmalar devam edecek, yenileme sürecinde öğrenciler konuyla ilgili eğitimler alacak.