Festival Voleybol 2022 düzenlenecek

• 16 Mayıs 2022
Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), “Festival Voleybol 2022” düzenliyor.

“Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası”, Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) işbirliğiyle bu yıl Yenişehir’de düzenleniyor. Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezi’ndeki festivale Türkiye’nin dört bir yanından 160 takım ve 4.000 sporcu katılacak. Geçtiğimiz ay Avrupa Triatlon Kupası’yla Avrupa Triatlon Gençler Kupası’na ev sahipliği yapan ve ilçeye uluslararası bir spor organizasyonu kazandıran Mersin Yenişehir Belediyesi, Türkiye Voleybol Federasyonu “Festival Voleybol 2022”yi düzenliyor. “Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası”, yıldızlar, midiler ve küçükler kategorilerinde oynanacak maçlarla Mersinli sporseverlere voleybol heyecanı yaşatacak.