Lüleburgaz’da ana içme suyu hattı yenilendi

• 16 Mayıs 2022
Lüleburgaz Belediyesi, ilçenin su ihtiyacını karşılayan ana içme suyu hattını yeniledi.

İlçe genelinde son üç yılda 26 kilometrelik içme suyu hattını yenileyen Lüleburgaz Belediyesi, su kesintilerini ve diğer sorunları çözmek için ilçenin %70’inin su ihtiyacını karşılayan ana içme suyu hattında yenileme çalışması yaptı. Çalışma 19 saatte tamamlandı. Çalışmaları başından sonuna kadar yakından takip eden Başkan Murat Gerenli, “Sürecin başından bu yana yoğun emekle çalışan mesai arkadaşlarıma ve gösterdikleri sabır için değerli vatandaşlara teşekkür ederim,” dedi. Başkan Murat Gerenli ve Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay’ın yakından takip ettiği çalışmalar sonucunda ilçenin önemli bir sorunu daha çözüldü.