Lüleburgaz’da fideler vatandaşlara dağıtıldı

• 16 Mayıs 2022
Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait serada yetiştirdiği 10.000 adet domatesi, biberi ve salatalık fidelerini vatandaşlara dağıttı.

Çevreci yatırımları ve çalışmalarıyla örnek belediyeler arasında yer alan Lüleburgaz Belediyesi, belediyeye ait serada yetiştirdiği 10.000 adet fideyi vatandaşlara dağıttı. Kongre Meydanı’ndaki etkinliğe Başkan Murat Gerenli, Başkan Yardımcıları Leyla Güncer, Kemal Pektaş, Gökhan Kaya Atay ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli katıldı. Başkan Murat Gerenli, etkinliğe ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Geçtiğimiz yıl 2.000 adet fide dağıtan, vatandaşlardan gelen talep üzerine bu yıl kapasiteyi 10.000’e yükselten Lüleburgaz Belediyesi’nin fidelerine ilgi yoğun oldu. 10.000 adet fide yarım saat içinde tükendi.