Mezitli Belediyesi Anneler Günü’nü kutladı

• 16 Mayıs 2022

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlkim Tahinci’yle birlikte satrançta üstün başarı gösteren sporcuların aileleriyle bir araya gelerek Anneler Günü’nü kutladı. Başkan Tarhan, Muş Vartolular-Hınıslılar Anneler Günü pikniğine ve Cemevi Anneler Grubu’nun pikniğine giderek çiçek dağıttı. Cemilli Mahallesi’nde açılan Kadın Üretici Pazarı’ndaki kadınların Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Tarhan, Tirat Mutfak Atölyesi’nde düzenlenen anne-çocuk workshop etkinliğine katılarak makarna yaptı. Başkan Tarhan, hazırladığı makarnayı eşi Sembol Tarhan’a Anneler Günü hediyesi olarak sundu.