Safranbolu Belediyesi’nin fotoğraf yarışmasına başvurular sona erdi

• 16 Mayıs 2022
Safranbolu Belediyesi’nin büyük bir başarıyla sürdürdüğü ve Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında düzenlediği fotoğraf yarışmasına başvurular sona erdi.

Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, bu yıl 23.’sü düzenlenen festivale belgesel dalında olduğu gibi fotoğrafta da katılımın yüksek olduğunu söyledi. 22 yıldır başarıyla sürdürülen festivalin Safranbolu’nun tanıtımına katkısının yadsınamaz olduğunu ifade eden Başkan Köse, “Festival kapsamında düzenlenen yarışmalar nedeniyle ilçemizi çok sayıda belgesel ve fotoğraf sanatçısı ziyaret ediyor. Bu yıl, belgesel film ve fotoğraf yarışmalarının yanı sıra belgesel film yapım destek yarışması da düzenliyoruz. Amacımız, belgesel yapımını teşvik etmek,” dedi.