Samandağ Belediyesi Spor Kulübü başarıdan başarıya koşuyor

• 16 Mayıs 2022

Geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Samandağ Belediyesi Spor Kulübü, başarı hikâyelerine bir yenisini daha ekledi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samandağ’da düzenlenen Gençlik Koşusu’nda Samandağ Belediye Spor Kulübü öğrencileri iki kategoride birincilik kupası ve toplamda yedi madalya kazandı. Samandağ Belediye Spor Kulübü antrenörlerinden Eylem Okur, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Samandağ’da İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Koşusu’nda iki kupa ve yedi madalya kazanarak önemli bir başarı elde ettik. Spora ve sporcularımıza verdiği destekten dolayı Samandağ Belediye Başkanı Sayın Refik Eryılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.