Tepepaşı Belediyesi ilaçlama çalışmalarına devam ediyor

• 16 Mayıs 2022
Tepebaşı Belediyesi, toplum sağlığını korumak için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Tepebaşı Belediyesi, ilçe halkının sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Haşereyle mücadele çalışmalarına devam eden Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, bölgede larvasit çalışmaları yapıyor. Tepebaşı ilçe merkezinde ve kırsalda haşereyle mücadele eden ekipler, sineklerin üreyebileceği yerleri ilaçlıyor. Çalışmalar sırasında Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı onaylı, çevreye ve diğer canlılara zarar vermeyen renksiz, kokusuz ilaçlar ve teknolojik araçlar kullanılıyor. Konuyla ilgili bilgi veren Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, Tepebaşı halkının sağlığı ve rahatı için ilaçlama çalışmalarının belirlenen program dahilinde devam edeceğini belirtti.