Uzunoğlu: “Altyapı çalışmalarına devam edeceğiz”

• 16 Mayıs 2022
Yazıcık Belediye Başkanı Tuncer Uzunoğlu Belediye Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

2019 yerel seçimlerinden sonra üç yıldaki temel hizmetlerinizi beş başlıkta kısaca anlatır mısınız?
TUNCER UZUNOĞLU:
Yol genişletme, beton/asfalt, kilit parke taşı döşeme çalışmaları yaptık. Kanalizasyon ve su deposu yapımını tamamladık. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduk. İçme suyu şebeke hattına ilave hat yaptık. Yeni araçlar aldık.

Önümüzdeki iki yılda hedefleriniz nelerdir?
TUNCER UZUNOĞLU:
Beldemizdeki gölette çalışmalar yapacağız, göleti mesire alanına dönüştüreceğiz. Düden Yaylası’nı turizme kazandıracağız. Yol, beton, asfalt, kilit parke taşı çalışmalarına devam edeceğiz. Sulama suyunu plastik borularla kontrol altına alacağız, su israfını önleyeceğiz.

Üç yıllık hizmet döneminizde siyasi engellemelerle karşılaştınız mı?
TUNCER UZUNOĞLU
: Herhangi bir siyasi engellemeyle karşılaşmadık.