19 Mayıs coşkusu Safranbolu’da

• 23 Mayıs 2022
Safranbolu Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı etkinliklerle kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Safranbolu’da törenler yapıldı. Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’ndaki törene Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanı J.Kd.Alb. Hasan Başkök, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özgür Özkan, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özgür Özkan, günün anlamına ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Gösterilerin ardından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.