19 Mayıs Dazkırı’da coşkuyla kutlandı

• 23 Mayıs 2022
Dazkırı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Dazkırı Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında tören düzenledi. Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya ve Dazkırı Belediye Başkanı İsmail Taylan, çocukların ve vatandaşların bayramını kutladı. Gençlik Spor Müdürü Arif Özkaya konuşma yaptı. Dazkırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri halk oyunu gösterilerini sundu, Ahmet Zübeyde Anadolu Lisesi öğrencisi Emirhan Duran, “O Geliyor” adlı şiirini okudu. Dazkırı Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bayrak gösterisi sergilendi. Dazkırı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Egehan Şengün, “Bandırma Vapuru” adlı şiirini okudu. Ahmet Zübeyde Anadolu Lisesi öğrencileri de dans gösterisi sergiledi.