19 Mayıs Eskişehir’de coşkuyla karşılandı

• 23 Mayıs 2022
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda çeşitli etkinlikler düzenledi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Spor Şenlikleri’yle başlayan hafta, 19 Mayıs’ta birbirinden özel etkinliklerle tamamlandı. Gökmeydan Spor Kampüsü’nde 3x3 Sokak Basketbolu Şenliği’nde 14-26 yaş arası gençler mücadele etti. Elemelerin tamamlandığı 3x3 Sokak Basketbolu Şenliği’nde final maçı 19 Mayıs’ta oynandı. Şampiyon olan takımla dereceye giren takımlara ödülleri verildi. Osmangazi Spor Sahası’nda başlayan açık alan kadınlar voleybol müsabakalarında ve badmintonda dereceye girenlere ödülleri verildi. Spor Şenlikleri kapsamında Gençlik Kupası Dragon Yarışması düzenlendi.