19 Mayıs heyecanı Atakum’da yaşandı

• 23 Mayıs 2022
Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda unutulmayacak bir kutlamaya imza attı.

Atakum Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda düzenlediği etkinliklerle vatandaşlara bayram coşkusu yaşattı. Atakum Kent Meydanı’nda Şevval Sam sahne aldı. Her yaştan vatandaşın akın ettiği konserde Şevval Sam birbirinden güzel şarkılar söyledi. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, başarılı sanatçıya teşekkür etti. Gençlere seslenen Başkan Cemil Deveci, “Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’ni size emanet etti. O emanete sadık kalın, o emaneti her gün biraz daha büyütün ve coşkuyla anın. Yolunuz açık olsun,” dedi.