19 Mayıs heyecanı Büyükçekmece’de yaşandı

• 23 Mayıs 2022
Büyükçekmece Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda etkinlikler düzenledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında farklı etkinliklere imza atan Büyükçekmece Belediyesi, günün finalinde Ayna grubuyla Büyükçekmeceli gençleri buluşturdu. Büyükçekmece Belediyesi Kent Meydanı’nda düzenlenen törene binlerce genç katıldı. Ayna grubunun kurucusu ve solisti Erhan Güleryüz’ün söylediği şarkılara eşlik eden gençler gönüllerince eğlendi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Gecenin sonunda hep bir ağızdan söylenen 10. Yıl Marşı coşkuyu daha da artırdı.