Akhisar Belediyesi’nin tavuk projesi engellendi

• 23 Mayıs 2022

Akhisar Belediyesi’nin kırsal kalkınmayı desteklemek, organik yumurta üreterek geleneksel köy tavukçuluğunu yaşatmak ve Akhisar’daki kümes hayvancılığının gelişimine katkı sunmak amacıyla kırsal mahallelerde başlatmak istediği tavuk projesine AKP ve MHP’li meclis üyeleri tarafından engellendi. Akhisar Belediyesi’nin ücretsiz civciv projesi Manisa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün 26 Nisan’da yayımladığı yazıyla red almıştı. Çiftçiye yönelik tavuk desteğini daha önce birçok belediyenin başlattığını belirten Başkan Besim Dutlulu, “Hizmet üretmek, halka destek olmak isteyenlere engel olmayın,” dedi.