Avcılar Belediyesi'nden akvaryum gezisi

• 23 Mayıs 2022
Avcılar Belediyesi, engelli çocuklar için akvaryum gezisi düzenledi.

Avcılar Belediyesi Engelliler Haftası’nda engelli çocukları unutmadı. “Başka Türlü Bir Şey” sloganıyla hafta boyunca birçok etkinlik düzenleyen Avcılar Belediyesi, engelli çocuklar ve aileleri için akvaryum gezisi düzenledi. Avcılar Belediyesi’ne ait araçlar engelli çocukları ve ailelerini Florya’daki İstanbul Akvaryumu’na taşıdı. Çoğunluğu çocuk olan 600 engelli ve ailesi ilk defa deniz akvaryumuyla tanıştı. Rehber eşliğindeki gezide engelli vatandaşlar keyifli vakit geçirdi. Çocuklarla birlikte akvaryum gezisine katılan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “10-16 Mayıs Engelli Haftası kapsamında birçok etkinlik düzenliyoruz. Engelli komşularımız için bu tip etkinlikler çok önemli. Bugün çocuklar ve aileleri için çok özel bir program hazırladık. Birçoğu sualtı dünyasıyla ilk defa tanıştı. Akvaryumu gezerken çocukların gözlerindeki heyecan beni çok mutlu etti. İstanbul Akvaryum’un yetkililerine ayrıca teşekkür ederim,” dedi.