Burhaniye Belediyesi 19 Mayıs Gençlik Şöleni düzenledi

• 23 Mayıs 2022

Burhaniye Kaymakamlığı, Burhaniye Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen şölene 19 okul katıldı, “Resim ve Teknoloji Sergisi” açıldı. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Yazgan, siyasi partilerin ilçe başkanları ve ilçe protokol üyeleri, Ören yürüyüş yolunda öğrencilerin hazırladığı stantları gezdi. Protokol üyeleri tüm öğrencilere teşekkür ederek başarılar diledi. İlçe protokolü Ören kumsalda düzenlenen Uçurtma Şenliği’ne de katıldı. Başkan Ali Kemal Deveciler, çocuklarla birlikte uçurtma uçurdu.