Burhaniye Belediyesi sağlık merkezi için çalışmalar sürüyor

• 23 Mayıs 2022
Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, yeni sağlık merkezi için Nur Çakıroğlu Albak’la bağış protokolü imzaladı.

Sağlık alanındaki hizmetleriyle Balıkesir’de öncü olan Burhaniye Belediyesi, ilçede kalıcı bir projenin daha hayata geçmesi için düğmeye bastı. Eski otogarda bulunan ve belediyeye bağlı olarak ücretsiz hizmet veren tabiplik binasının daha modern ve kapsamlı hizmet vermesi amacıyla yeni bir sağlık merkezi yapmak için kolları sıvayan Başkan Ali Kemal Deveciler, Nur Çakıroğlu Albak’la bağış protokolü imzaladı. Kocacami yanındaki belediye eski binasının olduğu arsaya yapılması planlanan sağlık merkezi için başkanlık makamında bir araya gelen Başkan Deveciler ve Nur Çakıroğlu Albak, projede kullanılmak üzere yapılan bağışın protokolünü imzaladı. Sağlık merkezinin adı, “Burhaniye Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Ferit Çakıroğlu Sağlık Merkezi” olacak.