Çaycuma Belediyesi ve Konjic Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulacak

• 23 Mayıs 2022
Çaycuma Belediyesi ve Bosna Hersek’in Konjic Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulması için hazırlanan “Niyet Beyan Belgesi” imzalandı.

“6. Çaycumalılar Buluşuyor” etkinliklerine katılmak üzere Çaycuma’ya gelen Konjic Belediye Başkanı Osman Çatiç’le Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı arasında “Niyet Beyan Belgesi” imzalandı. İmza törenine belediye başkanlarının yanı sıra Konjic Belediyesi Ortak ve Mesleki İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Nedžad Ramić, Ekonomi, Finans ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Špago, Fiziksel Planlama, İnşaat ve Yeniden Yapılanma Başkan Yardımcısı Esad Omerović, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Çaycuma Belediyesi Başkan Yardımcısı Körpüş Mısırlı, Basın Halkla İlişkiler Müdürü Veysel Özkan ve Bilgi İşlem Müdürü Engin Arslan da katıldı. İmza töreninde konuşan Başkan Bülent Kantarcı, “Yeni bir başlangıç yapıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,” dedi.