Edremit Belediyesi Trafik ve İlkyardım Haftası’nı kutladı

• 23 Mayıs 2022
Yılın sürücüsü, polisi, jandarma ve zabıta görevlisi ödülleri verildi.

Yılın sürücüsü, polisi, jandarma ve zabıta görevlisi ödülleri verildi. Yılın zabıta trafik görevlisi seçilen Edremit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Burak Serdaroğlu’na ödülü Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan tarafından verildi. Trafik ve İlkyardım Haftası nedeniyle Mimar Sinan İlkokulu’nda düzenlenen törene Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, İlçe Emniyet Müdürü Burak Lehimer ve İlçe Jandarma Komutanı Ömer Koç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Özbek, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende Mimar Sinan İlkokulu sınıf öğretmeni Mustafa Tunçer konuşma yaptı. Öğrenciler de trafikle ilgili şiirler okudu, sunum yaptı.