Gaziemir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi hizmete açıldı

• 23 Mayıs 2022

1998 yılından bu yana ilçenin kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan Gaziemir Atatürk Kültür Merkezi, İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle Gaziemir Belediyesi’nin projesi kapsamında yenilendi. Merkez, Gaziemirli şef Musa Göçmen yönetiminde sahne alan Senforock konseriyle hizmete açıldı. Merkezin Nazım Hikmet’in adını taşıyan sahnesi de yenilendi. Otomatik perde sisteminin kurulduğu sahne yeni teknolojiyle, ses ve ışık sistemleriyle donatıldı. Merkezin salonu da günümüz teknolojisiyle yeniden tasarlandı. 360 seyirci kapasiteli salonun koltukları yenileriyle değiştirildi. Salonun duvarları ve tavanı özel panellerle kaplandı.