İzmir’de 19 Mayıs coşkusu etkinliklerle kutlandı

• 23 Mayıs 2022
İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında gençler için eğlence dolu bir program hazırladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı etkinliklerle kutladı. Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin sahnesi gençler için açıldı. Aliağa’da Grup Gündoğarken, Gündoğdu Meydanı’nda Teoman ve DJ Mahmut Orhan sahne aldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanlığı’nın Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasına katıldı. Başkan Soyer, “Demokrasi ve cumhuriyete sadakatimiz, yegâne rehberimizdir. Her gencin gözlerinde özgürlük ışığının pırıl pırıl parladığı, yüreğinde umudun yeniden filizlendiği günler çok yakın,” dedi.