Kartal Belediyesi “Aile Okulu” eğitim semineri düzenliyor

• 23 Mayıs 2022

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, İstanbul Marmara Eğitim Vakfı (İMEV) ve Maltepe Üniversitesi işbirliğiyle yedi hafta sürecek “Aile Okulu” eğitim semineri düzenliyor. Seminerde anne ve babalara davranış değiştirme becerilerinin öğretilmesi, çocuğun bilişsel, duygusal ve sosyal gelişiminde ailenin desteklenmesi, çocuğun ailedeki öğrenme ortamına katkıda bulunulması amaçlanıyor. Eğitim programına katılım sağlayanlara seminer sonunda katılımcı belgesi verilecek. 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam edecek “Aile Okulu” seminerine katılmak isteyen vatandaşlar internet üzerinden başvuru formunu doldurabilecek.