Mersin Büyükşehir Belediyesi “Kleopatra Bisiklet Festivali” düzenledi

• 23 Mayıs 2022

“Pedallar Tarihe, Yüzümüz Geleceğe” sloganıyla bu yıl ilki düzenlenen Kleopatra Bisiklet Festivali’nde renkli görüntüler yaşandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Kent Konseyi ve Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen festivale Türkiye’nin birçok ilinden yüzlerce bisikletçi katıldı. Tarsus’un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin çevrelediği rotalarda pedal çeviren bisikletçiler, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda konakladı.